Bestill time /
Kontakt oss

Se hele profilen

Liv Bente Romundstad

Liv Bente er gynekolog med spesiell interesse for fertilitetsbehandling. Hun har utdanning fra NTNU og St. Olavs Hospital i Trondheim og har jobbet i mange år som overlege ved Fertilitetsseksjonen. I sitt doktorgradsarbeid studerte hun barn født etter assistert befruktning.

Se hele profilen

Hildegunn Stoum

Hildegunn er gynekolog med spesiell interesse for fertilitetsbehandling. Hennes utdanning er fra NTNU og St. Olavs Hospital i Trondheim.

Se hele profilen

Peter Michael Kragh

Peter er utdannet MSc i Biologi ved instituttet for Human Genetikk, Århus Universitet i Danmark, og har også en PhD innen fagområdene reproduksjonsbiologi og embryologi.

Se hele profilen

Ingeborg Reitan Rian

Ingeborg er utdannet bioingeniør og er ESHRE-sertifisert klinisk embryolog. Hun har mange års erfaring innen assistert befruktning både ved privat og offentlig klinikk.

Se hele profilen

Bente Renee Holmstad

Bente er utdannet sykepleier og ESHRE-sertifisert IVF-sykepleier. Hun har jobbet med assistert befruktning siden 2000, og jobbet de første 11 årene ved Fertilitetsseksjonen på Rikshospitalet.

Nærbilde av Mari Krogen Hermstad, sykepleier hos Spiren Fertilitetsklinikk, ikledd en lyseblå legetrøye som smiler mot kamera. Se hele profilen

Mari Krogen Hermstad

Mari er utdannet sykepleier. Hun har jobbet med utredning og behandling av barnløshet siden 2012, og har i tillegg erfaring fra gynekologi og fødsels-/barselomsorg.

Mari Kolberg, IVF-koordinator og sekretær hos Spiren Fertilitetsklinikk står og smiler til kamera ikledd en blå spiren-frakk Se hele profilen

Mari Kolberg

Mari er IVF-koordinator og sekretær. Hun har erfaring fra føde- og svangerskapspoliklinikken på St.Olavs Hospital.

Se hele profilen

Berit Ringstad Olsen

Berit er gynekolog med utdanning fra NTNU og St.Olavs Hospital, og har bred erfaring innen kvinnesykdommer og fødselshjelp.

Se hele profilen

Eva Johanne Leknes Jensen

Vår jordmor Eva tilbyr ultralydundersøkelser gjennom hele svangerskapet og er sertifisert gjennom Fetal Medicine Foundation.