Bestill time /
Kontakt oss
Vi holder åpent i hele sommer for utredning og behandling for dere som ønsker hjelp til å få barn. Ta kontakt med oss på telefon 73523000 eller på kontaktskjema. Velkommen til oss på Spiren!

Se hele profilen

Liv Bente Romundstad

Jeg er gynekolog med spesiell interesse for fertilitetsbehandling. Min utdanning er fra NTNU og St Olavs Hospital i Trondheim og jeg har jobbet mange år som overlege ved Fertilitetsseksjonen. I mitt doktorgradsarbeid studerte jeg barn født etter assistert befruktning.

Se hele profilen

Hildegunn Stoum

​Jeg er gynekolog med spesiell interesse for fertilitetsbehandling. Min utdanning er fra NTNU og St Olavs Hospital i Trondheim.

Se hele profilen

Peter Michael Kragh

Jeg er utdannet MSc i Biologi ved instituttet for Human Genetikk, Århus universitet i Danmark, og har også en PhD i innen fagområdene reproduksjonsbiologi og embryologi.

Se hele profilen

Ingeborg Reitan Rian

​Jeg er utdannet bioingeniør og er ESHRE sertifisert klinisk embryolog. Jeg har mange års erfaring innen assistert befruktning både ved privat og offentlig klinikk.

Se hele profilen

Bente Renee Holmstad

​Jeg er sykepleier og har jobbet med IVF siden 2000. De første 11 årene jobbet jeg ved Fertilitetsseksjonen ved Rikshospitalet.

Se hele profilen

Mari Krogen Hermstad

​Jeg er utdannet sykepleier. De siste årene har jeg jobbet med utredning og behandling av barnløshet, og har i tillegg erfaring fra gynekologi og fødsels/barselomsorg.