Bestill time /
Kontakt oss

Se hele profilen

Liv Bente Romundstad

Jeg er gynekolog med spesiell interesse for fertilitetsbehandling. Min utdanning er fra NTNU og St Olavs Hospital i Trondheim og jeg har jobbet mange år som overlege ved Fertilitetsseksjonen. I mitt doktorgradsarbeid studerte jeg barn født etter assistert befruktning.

Se hele profilen

Hildegunn Stoum

​Jeg er gynekolog med spesiell interesse for fertilitetsbehandling. Min utdanning er fra NTNU og St. Olavs Hospital i Trondheim.

Se hele profilen

Peter Michael Kragh

Jeg er utdannet MSc i Biologi ved instituttet for Human Genetikk, Århus Universitet i Danmark, og har også en PhD i innen fagområdene reproduksjonsbiologi og embryologi.

Se hele profilen

Ingeborg Reitan Rian

​Jeg er utdannet bioingeniør og er ESHRE-sertifisert klinisk embryolog. Jeg har mange års erfaring innen assistert befruktning både ved privat og offentlig klinikk.

Se hele profilen

Bente Renee Holmstad

​Jeg er sykepleier og har jobbet med IVF siden 2000. De første 11 årene jobbet jeg ved Fertilitetsseksjonen ved Rikshospitalet.

Se hele profilen

Mari Krogen Hermstad

​Jeg er utdannet sykepleier. De siste årene har jeg jobbet med utredning og behandling av barnløshet, og har i tillegg erfaring fra gynekologi og fødsels-/barselomsorg.