Bestill time /
Kontakt oss
VIKTIG INFO: På grunn av flytting til nye lokaler kommer vi til å ha stengt 16., 17. og 18. desember. Blodprøver som skal tas på disse datoene må derfor bli tatt på sykehuset eller hos fastlege. Dersom du trenger å komme i kontakt med oss disse dagene, send mail til post@klinikkspiren.no, eller dersom du er til fertilitetsbehandling: ivf@klinikkspiren.no. Vi tar juleferie etter 20. desember og er tilbake i normal drift igjen fra 6. januar. GOD JUL!

Se hele profilen

Liv Bente Romundstad

Liv Bente er gynekolog med spesiell interesse for fertilitetsbehandling. Hun har utdanning fra NTNU og St. Olavs Hospital i Trondheim og har jobbet i mange år som overlege ved Fertilitetsseksjonen. I sitt doktorgradsarbeid studerte hun barn født etter assistert befruktning.

Se hele profilen

Hildegunn Stoum

Hildegunn er gynekolog med spesiell interesse for fertilitetsbehandling. Hennes utdanning er fra NTNU og St. Olavs Hospital i Trondheim.

Se hele profilen

Peter Michael Kragh

Peter er utdannet MSc i Biologi ved instituttet for Human Genetikk, Århus Universitet i Danmark, og har også en PhD innen fagområdene reproduksjonsbiologi og embryologi.

Se hele profilen

Ingeborg Reitan Rian

Ingeborg er utdannet bioingeniør og er ESHRE-sertifisert klinisk embryolog. Hun har mange års erfaring innen assistert befruktning både ved privat og offentlig klinikk.

Se hele profilen

Bente Renee Holmstad

Bente er utdannet sykepleier og ESHRE-sertifisert IVF-sykepleier. Hun har jobbet med assistert befruktning siden 2000, og jobbet de første 11 årene ved Fertilitetsseksjonen på Rikshospitalet.

Se hele profilen

Mari Krogen Hermstad

Mari er utdannet sykepleier. Hun har jobbet med utredning og behandling av barnløshet siden 2012, og har i tillegg erfaring fra gynekologi og fødsels-/barselomsorg.

Se hele profilen

Mari Kolberg

Mari er IVF-koordinator og sekretær. Hun har erfaring fra føde- og svangerskapspoliklinikken på St.Olavs Hospital.

Se hele profilen

Berit Ringstad Olsen

Berit er gynekolog med utdanning fra NTNU og St.Olavs Hospital, og har bred erfaring innen kvinnesykdommer og fødselshjelp.