Bestill time /
Kontakt oss
GOD PÅSKE! Vi har tatt påskeferie og er tilbake igjen 14/4. Dersom du er under behandling hos oss og trenger å få kontakt med oss, send mail til ivf@klinikkspiren.no. Slik håndterer vi Corona-situasjonen: Vi har vanlig drift, men tilpasser til enhver tid råd og retningslinjer fra våre helsemyndigheter, https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/ På klinikken sørger vi for at det ikke er ventetid og at man ikke sitter sammen med andre. Vi ber derfor om å møte tidligst ti minutter før avtalt tid. Dersom det blir endring på tidspunkt vil vi gi deg beskjed. Vi oppfordrer pasienter med symptomer på luftveisinfeksjon eller som er i karantene til å ta kontakt på telefonen eller post@klinikkspiren.no og ikke møte på klinikken.

Kontaktinformasjon

Peter Michael Kragh Laboratoriesjef og seniorembryolog, PhD

«Presisjon og timing er avgjørende for suksess. Jeg sykler derfor ned mange ganger utenom vanlig arbeidstid for å overvåke utviklingen av embryoene»

Jeg er utdannet MSc i Biologi ved instituttet for Human Genetikk, Århus Universitet i Danmark, og har også en PhD i innen fagområdene reproduksjonsbiologi og embryologi. Det er mitt ansvar å kvalitetssikre de metodene vi bruker på laboratoriet på Spiren. Jeg har mange års erfaring innen fertilitetsbehandling og forskning. Dette gjør at jeg alltid har et øye for hva som skjer ute i verden innen fagfeltet og tar det beste med hjem til Spiren. Jeg trives best i feltet mellom teknologi og møtet med menneskene.