Bestill time /
Kontakt oss
VIKTIG INFO: På grunn av flytting til nye lokaler kommer vi til å ha stengt 16., 17. og 18. desember. Blodprøver som skal tas på disse datoene må derfor bli tatt på sykehuset eller hos fastlege. Dersom du trenger å komme i kontakt med oss disse dagene, send mail til post@klinikkspiren.no, eller dersom du er til fertilitetsbehandling: ivf@klinikkspiren.no. Vi tar juleferie etter 20. desember og er tilbake i normal drift igjen fra 6. januar. GOD JUL!

Kontaktinformasjon

Peter Michael Kragh Laboratoriesjef og seniorembryolog, PhD

«Presisjon og timing er avgjørende for suksess. Jeg sykler derfor ned mange ganger utenom vanlig arbeidstid for å overvåke utviklingen av embryoene»

Jeg er utdannet MSc i Biologi ved instituttet for Human Genetikk, Århus Universitet i Danmark, og har også en PhD i innen fagområdene reproduksjonsbiologi og embryologi. Det er mitt ansvar å kvalitetssikre de metodene vi bruker på laboratoriet på Spiren. Jeg har mange års erfaring innen fertilitetsbehandling og forskning. Dette gjør at jeg alltid har et øye for hva som skjer ute i verden innen fagfeltet og tar det beste med hjem til Spiren. Jeg trives best i feltet mellom teknologi og møtet med menneskene.