Bestill time
Vi har åpent for drop-in sædanalyse og blodprøver alle hverdager fra 08:30-14:30 (lunsjavvikling 12-12:40). Velkommen!

Spiren. Vi er her når du trenger oss.

Se filmen

Om Spiren

I løpet av våren 2014 oppsto en drøm om å starte den perfekte klinikken. Med et toppet lag av håndplukkede kollegaer og med akkurat det utstyret vi ønsket. Vi hadde en visjon om en mer givende hverdag der det var mer tid til hvert enkelt par og mer rom for å tilby en individuell behandling.

I januar 2015 ble drømmen virkelighet og vi åpnet dørene til en ny og hyggelig fertilitetsklinikk. Hos oss i Spiren får dere trygg og moderne fertilitetsbehandling basert på lang erfaring og høy kompetanse. Klinikken har en behagelig atmosfære som gjør at dere føler dere vel.

Alle våre ansatte har lang erfaring med utredning og behandling av par som ønsker barn. Vi er tunge innen forskning med doktorgrader både på lege- og laboratoriesiden. Vi gjør vårt beste for at dere skal få en optimal og skreddersydd behandling.

Vi tilbyr inseminering og prøverørsbehandling med egen sperm eller donorsperm samt eggdonasjon. Spiren bruker moderne og avanserte metoder som dyrkning til blastocyst, vitrifikasjon og dyrkning i EmbryoSkop. Vårt laboratorium har RI Witness ART Management System som er et elektronisk overvåkningssystem for merking og sporbarhet av egg, sæd og embryo.

Velkommen til oss på Spiren Fertilitetsklinikk. Hos oss får dere individuell behandling og tett oppfølgning. Vi tar imot pasienter fra hele landet, og har ingen ventetid.

Opplev våre lokaler

Se flere bilder

Med den beste kompetansen tilbyr vi moderne teknologi og omsorg i alle faser av behandlingen.

Assistert befruktning Fertilitet Gynekologi Ultralyd i svangerskap Jordmor Nipt test Nedfrysing av egg Sæddonor Eggdonor Eggdonasjon