Bestill time /
Kontakt oss
Vi tar sommerferie etter 9. juli og er tilbake igjen 2. august. RIKTIG GOD SOMMER!

Embryscopet

Embryoscopet er en avansert ”rugemaskin”, som sikrer optimale forhold fra befruktning av eggene og fram til tilbakesetting i livmor.

Det revolusjonerende er at Embryoscopet i tillegg har innebygd mikroskop og kamera, som tar opp bilder i 3D hvert tiende minutt, døgnet rundt. Dette gir en stor mengde informasjon i hver enkel behandling, og dermed grunnlag for å:

  1. velge det mest levedyktige embryoet for tilbakesetting i livmoren.
  2. velge bort embryoer med feil i utvikling, som ikke vil feste seg i livmoren.

På Spiren får befruktede egg fra alle par under behandling plass i Embryoscopet. Dette er inkludert i prisen for et prøverørsforsøk og inngår i våre rutiner.

Vi har lang erfaring i å bruke teknologien, hvor vi analyserer detaljer i utviklingen, samt ser nøye på eksakte tidspunkter for viktige hendelser (celledelinger). Filmopptaket fra befruktningen vises frem den dagen egget skal settes tilbake til kvinnens livmor.

Embryoscopet ble til på samme laboratorium i Danmark i perioden hvor vår laboratoriesjef og seniorembryolog, Peter Michael Kragh, tok sin doktorgrad. Han har derfor fulgt teknologien fra begynnelsen, og seinere brukt Embryoscopet både i egen forskning og gjennom klinisk erfaring fra mange par under behandling.