Bestill time /
Kontakt oss
Vi holder åpent i hele sommer for utredning og behandling for dere som ønsker hjelp til å få barn. Ta kontakt med oss på telefon 73523000 eller på kontaktskjema. Velkommen til oss på Spiren!

Embryscopet

Embryoscopet er en avansert ”rugemaskin”, som sikrer optimale forhold fra befruktning av eggene og fram til tilbakesetting i livmor.

Det revolusjonerende er at Embryoscopet i tillegg har innbygd mikroskop og kamera, som tar opp bilder i 3D hvert tiende minutt døgnet rundt. Dette gir en stor mengde informasjon i hver enkel behandling, og dermed grunnlag for å:

  1. velge det mest levedyktige embryo for tilbakesetting i livmoren.
  2. velge bort embryo med feil i utvikling som ikke vil feste seg i livmoren.

 På Spiren får befruktede egg fra alle par under behandling plass i Embryoscopet. Dette er inkludert i prisen for et prøverørsforsøk og inngår i våre rutiner.

Vi har lang erfaring i å bruke teknologien, hvor vi analyserer detaljer i utviklingen, samt ser nøye på eksakte tidspunkter for viktige hendelser (celledelinger). Filmopptaket fra befruktningen vises frem den dagen egget skal settes tilbake til kvinnens livmor.

Embryoscopet ble til på samme laboratorium i Danmark i den perioden Peter tok sin doktorgrad. Han har derfor fulgt teknologien fra begynnelsen, og seinere brukt Embryoscopet både i egen forskning og gjennom klinisk erfaring fra mange par under behandling.