Bestill time
Vi har åpent for drop-in blodprøve og sædprøve alle hverdager 08:30-14:30 (lunsj 12-12:40). Velkommen!
Les historien

Anne Berit (38) fikk barnedrømmen oppfylt med Spiren

Etter mange forsøk i Danmark, var det i Trondheim hos Spiren Fertilitetsklinikk, Anne Berit Sørensen endelig kunne realisere drømmen om morskap. I dag er hun stolt mamma til lille Helmer. Se videoen og les hennes utrolige reise nedenfor.

Les historien

Vibeke og Øyvinds erfaringer med Spiren Fertilitetsklinikk

Selv om det har vært mange skuffelser de siste årene, så er jeg fantastisk glad for at vi ikke ga opp. Og det er Vibeke sin fortjeneste. Ære være alle mødre som står på, og ikke gir seg, smiler Øyvind.

Les historien

Anniken og Stephanie

Vi visste ikke at det var mulig for lesbiske par å få donorbehandling i Norge. Alle vi hører om drar jo til Danmark, så da gjorde vi også det, forteller Anniken og Stephanie Grønvik fra Trondheim.

Les historien

Trine og Kevin

Selv om det var helg, stilte Liv Bente hos Spiren Fertilitetsklinikk opp og sørget for at vi fikk den medisineringen som trengtes. Hos det offentlige må som kjent alt skje på ukedager. Les om Trine og Kevins erfaringer her!

Les historien

Marte og Tore

De som jobber på Spiren er perfekte for jobben sin. Vi får ikke rost dem nok opp i skyene! Les Marte og Tores erfaringer med Spiren Fertilitetsklinikk.

Les historien

Ann-Marie og Halldis

Vi ble tatt veldig godt i mot og fikk tid til å stille alle spørsmål vi hadde. De var også veldig ærlige med oss, og det er vi veldig glade for. De ga oss ingen urealistiske forhåpninger.