Bestill time /
Kontakt oss

Marte og Tore

De som jobber på Spiren er perfekte for jobben sin. Vi får ikke rost dem nok opp i skyene!

Marte Sylten (35) og Tore Schjønnesen (39), hadde et førstefødt prøverørsbarn på to år, da de startet på runde nummer to hos Spiren Fertilitetsklinikk. 

- Vi har vært veldig heldige, vi har fått begge barna på første forsøk, sier paret. 

Det første barnet, fikk paret på Rikshospitalet i Oslo og var veldig fornøyde med behandlingen de fikk der. I mellomtiden har de flyttet til Trondheim.


- Vi startet i det offentlige med nummer to, men fant snart ut at det var lite effektivt. Vi måtte starte helt på nytt, ta helt nye prøver og vi følte at det trakk ut i tid. Siden det tok så lang tid spurte vi Spiren til råds, forteller de.

Det at du føler deg hjemme med en gang, og det at de på Spiren er så ydmyke overfor alle, er noe paret verdsetter høyt. De synes de fikk en helt fantastisk kontakt fra første stund.

Begge setter også pris på at Spiren setter av tid, og at det ikke føles som man må haste videre. På et offentlig sykehus synes de at venterommene kan oppleves store og kalde, og at det er veldig mye sjekklister man må forholde seg til. Hos Spiren opplevde de det mer som en prat. Det at det heller ikke er så stort, føltes trygt og godt for dem. 

De forklarer videre at behandlingen var ganske lik med den de hadde første gangen, men at det var en mye lettere kontakt underveis. På Spiren fikk paret innblikk i laben og alt som foregikk under behandlingen. De følte seg mer med. Marte og Tore er enige om at det var verdt å gjøre prøverørsforsøket hos Spiren, selv om det kostet noen kroner, har de aldri angret. 

Det viste seg å bli full blink for Marte og Tore, ingen forsinkelser med prøver som paret måtte ta. Det var et normalt svangerskap og Marte fødte på sykehus. 

Til slutt vil de gjerne understreke én viktig ting til før vi avslutter intervjuet; 
«Dem er som perfekt for jobben sin på Spiren. Vi får ikke rost dem nok opp i skyene»!