Bestill time /
Kontakt oss
VIKTIG INFO: På grunn av flytting til nye lokaler kommer vi til å ha stengt 16., 17. og 18. desember. Blodprøver som skal tas på disse datoene må derfor bli tatt på sykehuset eller hos fastlege. Dersom du trenger å komme i kontakt med oss disse dagene, send mail til post@klinikkspiren.no, eller dersom du er til fertilitetsbehandling: ivf@klinikkspiren.no. Vi tar juleferie etter 20. desember og er tilbake i normal drift igjen fra 6. januar. GOD JUL!

Hvorfor har enkeltfødte etter assistert befruktning økt risiko for ugunstig neonatale utfall? Et systemaisk review og metanalyse.

Denne studien ble publisert i det største tidsskriftet innen assistert befruktning og er den mest siterte studien i 2015

Årsaken til dette er at denne studien gir en oppdatert oversikt over hvordan går med barna som fødes etter assistert befruktning. De ulike metodene som benyttes er studert. Det fødes et økende antall barn etter assistert befruktning, og det er viktig å følge med på sikkerhetsaspekter knyttet til teknologien.

Les studien her:

ugunstig neonatale