Bestill time /
Kontakt oss
VIKTIG INFO: På grunn av flytting til nye lokaler kommer vi til å ha stengt 16., 17. og 18. desember. Blodprøver som skal tas på disse datoene må derfor bli tatt på sykehuset eller hos fastlege. Dersom du trenger å komme i kontakt med oss disse dagene, send mail til post@klinikkspiren.no, eller dersom du er til fertilitetsbehandling: ivf@klinikkspiren.no. Vi tar juleferie etter 20. desember og er tilbake i normal drift igjen fra 6. januar. GOD JUL!

Spiren feirer 2 år.

Spiren åpnet dørene for første gang 15.januar 2015. Vi feiret toårsdagen med åpent hus med kaffe og kaker, film og middag på kvelden. Mange gode venner tok turen innom og høydepunktet ble nok besøk av Ariel, Spirens aller første baby.

I løpet av de to første årene av en eventyrlig oppstart har vi vært så heldige å få hjulpet mange par med å få sin aller største drøm oppfylt. I løpet av disse to årene har vi gått fra fire til syv ansatte og er nå et knippe mennesker som trives godt med å jobbe sammen. Til tross for at Spiren er "bare" to år, så har folka som jobber på Spiren veldig mange års erfaring innen assistert befruktning. 

Etter åpent hus med kaffe og kaker gikk turen til Nova Kino der filmen om Spiren ble vist på storskjerm for alle ansatte med sine kjære. Filmselskapet TYD har i løpet av høsten filmet, intervjuet og laget en film om menneskene som jobber på Spiren. Vi takker for deres engasjement og er stolte over det kunststykket de har laget for oss og om oss. 

Feiringen ble avsluttet på ELD med en god mat og hyggelig selskap. Vi synes Spiren fikk akkurat den feiringen som er 2-åringen verdig.