Bestill time /
Kontakt oss
GOD PÅSKE! Vi har tatt påskeferie og er tilbake igjen 14/4. Dersom du er under behandling hos oss og trenger å få kontakt med oss, send mail til ivf@klinikkspiren.no. Slik håndterer vi Corona-situasjonen: Vi har vanlig drift, men tilpasser til enhver tid råd og retningslinjer fra våre helsemyndigheter, https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/ På klinikken sørger vi for at det ikke er ventetid og at man ikke sitter sammen med andre. Vi ber derfor om å møte tidligst ti minutter før avtalt tid. Dersom det blir endring på tidspunkt vil vi gi deg beskjed. Vi oppfordrer pasienter med symptomer på luftveisinfeksjon eller som er i karantene til å ta kontakt på telefonen eller post@klinikkspiren.no og ikke møte på klinikken.

Gravid på 6 uker

Her kan du se hvordan du kan være gravid på 6 uker. Kontakt oss og avtal ditt første møte.

1: Kontakt Spiren for å bestille time

Du kan kontakte oss idag og avtale din første time. Det er ikke nødvendig med henvisning fra fastlege, men det er selvsagt ingenting i veien for at din fastlege henviser deg. Du får time til den første utredningstimen i løpet av få dager. Vi er fleksible på tidspunkt og tilpasser dette slik at det passer for dere i forhold til jobb og reise.

2: Det første møtet på Spiren

Når du kommer til oss på Spiren for den første timen har vi satt av god tid slik at alle nødvendige undersøkelser blir gjort på en dag. Vi setter av 1 til 2 timer slik at dere får svar på alle spørsmål og god informasjon når det gjelder hva som kan være årsaken til deres problemer. Dere får også informasjon om hvilken behandling vi mener er best egnet for akkurat dere.

3: Hjemme

Når dere kommer hjem er det klart for å starte behandling. I denne mellomfasen vet du hva du skal gjøre fordi du har fått god informasjon. Dersom det skulle dukke opp spørsmål kan du nå oss enten på mail eller på telefon. Husk at vi er tilgjengelige for dere hver eneste dag gjennom behandlingen.

4: Ditt neste besøk

Etter at du har brukt sprøyter i noen dager kommer du tilbake for å gjøre ultralydundersøkelse av eggstokkene. Dersom dere kommer langveis fra ordner vi med avtale hos en gynekolog i nærheten av der du bor som kan gjøre denne undersøkelsen. Deretter kommer dere til Spiren enten for inseminasjon eller uttak av egg/tilbakesetting alt etter hvilken behandling som skal gjøres. Partner må være med dersom det er hans sperm som skal benyttes i behandlingen. Tiden fra eggene tas ut og settes tilbake etter befruktning varierer fra to til fem dager. Etter behandlingen kan dere reise hjem og forsøke å leve som vanlig.

5: Tiden frem til testing

Når dere reiser hjem etter inseminering eller tilbakeføring av befruktet egg er vi selvsagt også tilgjengelig både på mail og telefon. Vi vil gjerne at dere tar kontakt så snart dere har testet med graviditetstest. Dette for å kunne hjelpe dere på veien videre uansett utfall.